HTML

magdi

A blog a Zöld Fiatalok Egyesület és partnerei, Budapest VIII. kerületében zajló közösségi programjait követi nyomon.

Friss topikok

  • nekeress: minden lepusztult. nincs remény. (2008.10.09. 00:32) küldjetek üzenetet
  • tata: olvasnék itt a téren tett sétáról és szívesen mesélnék a Teleki tér történetének zsidó vonatkozása... (2008.05.26. 23:54) séta

Linkblog

Miniworkshop és felhívás

2008.04.24. 11:05 :: bmmv

 

SzL08 - Szerdahelyi Lujza mini workshop  
Április 29. 18.00 Trafó Galéria, IX. Liliom utca 41.  
 
Ez a blog a workshopon és utána felmerülő kérdésekre igyekszik válaszokat adni, illetve feltöltjük az előadások képeit, szövegeit, azok háttéranyagait.

 
Felhívás: A ZÖFI, az IMPEX és a Nap Klub Alapítvány pályázatot hirdetnek egy közösségi művészeti projekt megvalósítására Budapest VIII. kerületében.
 
A Szerdahelyi Lujza mini workshop a leendő pályázók számára kíván információkkal szolgálni a pályázat hátteréről, az érintett terület sajátosságairól, és a pályázat menetéről. A program egy szűkebb terültre koncentrál; kicsit komolytalanul hangzó nevét nem egy közszereplőről vagy történelmi személyiségről kapta, hanem a terület két utcájáról. A névvel utalni szeretnénk a területet fejlesztő városrehabilitációs cég fejlesztési elképzeléseire, melyek Magdolna negyed névvel ennek a területnek új identitást igyekeznek adni.


A felhívás teljes szövege április 23-tól elérhető a következő oldalakon:

Zöld Fiatalok Egyesület: http://zofi.hu

IMPEX Kortárs Művészeti Szolgáltó: http://www.impex-info.org

Nap Klub Alapítvány: http://www.napklub.hu

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magdi.blog.hu/api/trackback/id/tr49439987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása