HTML

magdi

A blog a Zöld Fiatalok Egyesület és partnerei, Budapest VIII. kerületében zajló közösségi programjait követi nyomon.

Friss topikok

  • nekeress: minden lepusztult. nincs remény. (2008.10.09. 00:32) küldjetek üzenetet
  • tata: olvasnék itt a téren tett sétáról és szívesen mesélnék a Teleki tér történetének zsidó vonatkozása... (2008.05.26. 23:54) séta

Linkblog

zofik

2008.05.15. 11:20 :: bmmv

A ZÖFI 2008-ban nyitja meg új irodáját és autonóm alkotóházát Budapest VIII. kerületének egyik legszegényebb területén a Karácsony Sándor utca 22.-ben. Rendszeres akcióink, klubéletünk és oktatási programjaink mellett egy új, kimondottan a VIII. kerület és annak Magdolna-negyedének sajátosságaira reflektáló, a társadalmi kommunikációt elősegítő programot kezdeményeünk. Ennek kidolgozásában építünk eddigi kommunikációs tapasztalatainkra, és országos kapcsoaltainkra.
 
A program célja a társadalmi párbeszéd élénkítése, a civil érdekvédelem erősítése a területen, a lakosság aktivizálása és reményünk szerint hozzájárul a terület és lakosainak társadalmi integrációjához.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magdi.blog.hu/api/trackback/id/tr20470539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása